Psoriasis:

Konklusion:Selvom resultaterne opnået i begge grupper viser, at lysbehandling signifikant forbedrer psoriasis symptomer, er der væsentlige og essentielle forskelle mellem medicinsk certificeret Bioptron Hyperlight Therapy og LLLT: administration af terapi og sikkerhed.

LÆS ARTIKLEN HER

 

Sukkersyge/kroniske diabetesfodsår.

Diabetes er udbredt, og kroniske diabetiske fodsår har en lav chance for spontan heling. Bioptron Hyperlight Therapy tilbyder en revolutionerende løsning, der ikke kun forhindrer komplikationer som infektioner og amputationer, men også reducerer den socioøkonomiske byrde af denne sygdom.

LÆS ARTIKLEN HER

Atopisk eksem:

Klinisk Effektivitet: Bioptron Hyperlight Therapy har vist positive kliniske effekter i lindring af symptomer på atopisk dermatitis.

Hudændringer: Få indblik i de hudændringer, der følger med forbedringen af atopisk dermatitis og opnå en omfattende forståelse af terapiens påvirkning.

LÆS ARTIKLEN HER

HEALING EFTER KEJSERSNIT:

Bioptron hyperlight terapi viser sig som en spilændrende faktor og giver effektiv adjuverende smertebehandling efter kejsersnit. Effektiv smertehåndtering er afgørende for kvinder i denne kritiske periode, da det påvirker deres generelle trivsel og evne til at passe deres nyfødte.

LÆS ARTIKLEN HER

Slidgigt

BIOPTRON Hyperlight Therapy er din bedste allierede i kampen mod gigt, uden nogen bivirkninger, ved at:

  • Reducere hævelse og hæmatomer

  • Lindre inflammation forårsaget af skader, degenerative sygdomme eller autoimmune sygdomme

  • Lindre smerter og mindske deres intensitet

  • Styrke musklerne og øge omfanget af kroppens bevægelser

  • Øge gangdistance og -hastighed

  • Forbedring af søvnkvaliteten.