Skær år af dit udseende naturligt - uden kirurgi

 

BIOPTRON ER GULDVINDER I ANTI-ALDRING!

Millioner af mennesker fra hele verden bruger Bioptron Hyperlight til en ikke-invasiv kosmetisk procedure for at få et mere ungdommeligt udseende.

Bioptron er blevet kåret som det bedste anti-aging-apparat på den europæiske kongres for æstetisk og anti-aging medicin i Paris.

Adskillige internationale medicinske eksperter har præsenteret effekten af Bioptron-terapi på Anti-Aging-konferencer i London, Paris, Monte-Carlo, Warszawa og Bukarest og demonstreret, at Bioptron's gennemtrængende polariserede lys kan reducere fine linjer og rynker, forbedre hudens elasticitet og hjælpe med ujævn hudtone.

 

OPLEV EN MARKANT REDUKTION AF FINE LINJER OG RYNKER MED Bioptron ANTI-AGING HYPERLYSTERAPI

De gavnlige virkninger af Bioptron Hyperlight Therapy kan ikke kun observeres i skønhedssaloner og klinikker, men også i dit eget hjem.

Du kan ligeledes trygt kombinere Bioptron Hyperlight Therapy med skønhedsprocedurer (såsom Botox, fyldninger, PRP, mesoterapi, microneedling og ansigtsoperationer) og med dine kosmetiske cremer for at øge anti-aging-effekten, reducere rødme, ødem, blå mærker, kløe og smerte. Bioptron Hyperlight giver et fastere og lysere udseende ved at øge mikrocirkulationen i huden og produktionen af kollagen under huden. Du kan synligt genskabe den naturlige udstråling i dit ansigt, reducere misfarvninger, forbedre hudens struktur og udglatte svært behandlelige rynker.

Bioptron Hyperlight Terapi øger mikrocirkulationen og fremmer opbygning af nye blodårer.

Med tiden ændrer huden sig naturligt. Mikrocirkulationen i huden reduceres, hvilket medfører et fald i tilførslen af ilt og andre næringsstoffer til huden. Produktionen af proteiner som kollagen og elastin falder også. Tegn på sund aldrende hud omfatter udtynding, slaphed, rynker og fremkomsten af alderspletter og tørre områder. Bioptron Hyperlight Therapy forbedrer mikrocirkulationen og øger angiogenesen (dannelsen og vedligeholdelsen af blodårer), og som følge heraf kan det hjælpe med:

  • Gendannelse af ansigtets naturlige lysstyrke

  • Reducerer misfarvning

  • reduserer/fjerner alderspletter

  • Bekæmper hudens sløvhed

  • Gendanner hudens glød og tone

Sådan stimulerer og regenererer BIOPTRON Hyperlight huden:

 Det bremser den naturlige aldringsproces i huden, og vender effektivt de vigtigste tegn på hudens aldring og kan sikkert kombineres med andre kosmetiske produkter og procedurer for at forbedre deres anti-aging-effekt.

 Det er vist i flere kliniske studier, at Bioptron hyperlight kan forbedre cellulære mekanismer, der er ansvarlige for regenerering af huden, såsom aktivering af fibroblasterne, produktion af kollagen og reduktion af inflammation.

Skærer år af dit udseende naturligt - uden kirurgi.

Hjælper din krop til at producere kollagen så din hud forbliver smidig og smuk

Når vi bliver ældre, producerer vi mindre kollagen, hvilket resulterer i fine linjer og rynker på grund af tynd, tør hud. (det store hak på billedet er en rynke)

Bioptron-terapi trænger dybt ind i dermislaget og stimulerer fibroblastceller, som producerer kollagen.

Nyt kollagen bevæger sig til hudens overflade og reducerer fine linjer og rynker.

Den øgede kollagenproduktion udglatter huden og reducerer forekomsten af fine linjer og rynker..

BIOPTRON HYPERLYSTERAPI ØGER PRODUKTIONEN AF KOLLAGEN OG ELASTIN

Kollagen og elastin er de proteiner, der er afgørende for hudens funktion og tilstand. Når vi bliver ældre, produceres der mindre af disse proteiner, og huden mister tæthed og elasticitet, så der opstår fine linjer og rynker. Bioptron Hyperlight Therapy fremmer produktionen af disse "foryngende" proteiner.

Bioptron Hyperlight Therapy kan derfor:

  • Øge hudens tæthed
  • Reducere fine linjer og rynker
  • Forbedre hudens tykkelse
  • Forbedre hudens struktur og give en fastere og glattere hud
  • Give din hud sit smukke og smidige struktur igen

Videnskabelig undersøgelse:

En fælles undersøgelse foretaget af Zepter Medical Team of Serbia og Biomedical Engineering Department of the University of Belgrade viser en utrolig forøgelse af kollagen, elastin og vand i forskellige lag af dermis. Forskerne brugte Optomagnetic Imaging Spectroscopy (OMIS) (en metode til at bestemme molekylær konformation af væv) til at måle indholdet og andelen af elastin, kollagen og vand i epidermis og dermis. Efter 4 ugers behandling med BIOPTRON® Hyperlight viste den zone, der blev behandlet med BIOPTRON® Hyperlight, en stigning i kollagenfibre og vandindhold i interstitiet.