Bioptron holder din hud smuk!

BIOPTRON® HYPERLYSTERAPI ER KLINISK DOKUMENTERET OG CERTIFICERET TIL MEDICINSK BEHANDLING AF DERMATOLOGISKE LIDELSER OG HUDPROBLEMER HOS VOKSNE OG BØRN.

Anvendelsen af BIOPTRON® Hyperlight Therapy forårsager en biologisk reaktion i levende organismer, som kaldes fotobiostimulering. Denne respons giver BIOPTRON® Hyperlight Terapi en antimikrobiel effekt mod de bakterier, der kan forårsage akne. Terapien er også gavnlig til forbedring af resterende ardannelse som følge af omfattende acne vulgaris og andre hudtilstande.

Ligeldes fremmes opbygningen af nye blodårer og produktionen af endogent kollagen øges, hvilket giver huden den struktur og stabilitet, den har brug for.

 

 

Bliv fri for hudproblemer og få dit smukke udseende igen.

Hurtigere hudregeneraring 

Modvirker betændelsestilstande

Virker antimikrobiel

Forbedrer hudstruktur

Udvikler nye blodårer

Forbedrer mikrocirkulationen

Modvirker uren hud og akne

 

 

 

Bioptronlys afhjælper også:

  • Atopisk dermatitis (eksem)

  • Psoriasis

  • Herpes simplex (forkølelsessår)

  • Herpes zoster

  • Overfladiske bakterielle infektioner

  • Acne vulgaris

  • Slimhindelæsioner

BIOPTRON® Hyperlight øger fibroblasternes mobilitet og migration:

Ved enhver hud-lidelse er regenerering af huden en afgørende proces. BIOPTRON® Hyperlight øger mobiliteten af nydannede fibroblaster, en kritisk proces for hudens heling. BIOPTRON® Hyperlight fremmer udtrykket af bindende faktorer, der fremmer denne migration, og bidrager aktivt til hurtigere regenerering af den beskadigede hud

Øger produktionen af kollagen:

Kollagen er et essentielt protein for hele kroppen. Kollagen er hudens støtte, der giver den den fasthed og elasticitet, den har brug for til at bevæge sig og fungere sundt. BIOPTRON® Hyperlight øger produktionen af endogent kollagen, hvilket giver huden den struktur og stabilitet, den har brug for. BIOPTRON® Hyperlight-terapi fremmer hudens gendannelse til en sund og funktionel tilstand (De Melo et al., 2016).

Forbedrer mikrocirkulationen:

Kapillærerne (de mindste blodkar) er ansvarlige for tilførslen af ilt og næringsstoffer til vores væv og celler samt for fjernelsen af giftige stoffer. BIOPTRON® Hyperlight øger blodgennemstrømningen i bestrålede kapillærer, hvilket øger tilførslen af ilt og næringsstoffer samt optagelsen af skadelige stoffer, der produceres af beskadigede celler. BIOPTRON® Hyperlight Therapy giver de nydannede celler alt, hvad de behøver for at fremme en sund hudregenerering (Samoilova et al., 2008).

Fremmer opbygning af nye blodårer:

Beskadiget væv er meget ofte kendetegnet ved dårlig og mangelfuld blodforsyning, hvilket kan bremse og forsinke genopretningen. BIOPTRON® Hyperlight fremmer angiogenese og udvikling af nye kapillærer. Det øgede antal og den øgede længde af kapillærer bidrager til en sund vævsregenerering og kortere restitutionstid (Gasparyan et al., 2010).

Eliminerer overfladiske bakterielle infektioner:

Nogle dermatologiske problemer er forårsaget af bakterier, i andre tilfælde er bakterier den faktor, der forværrer hudproblemet. BIOPTRON® Hyperlight indeholder blåt lys, som er meget kendt for sin iboende antimikrobielle effekt uden tilsætning af eksogene fotosensibilisatorer. BIOPTRON® Hyperlight forhindrer udviklingen af bakterielle infektioner, der kan fremkalde og forstærke dermatologiske lidelser (Opel et al., 2015).

BIOPTRON® Hyperlight mindsker betændelsestilstande:

Inflammation er en almindelig bivirkning ved nogle dermatologiske indikationer, som kan forringe vævets tilstand. BIOPTRON® Hyperlight reducerer produktionen af pro-inflammatoriske cytokiner, såsom IL-6 og TNF-a, fra lymfocytter i det bestrålede område, hvilket lokalt reducerer inflammationen i det berørte epitel (Falus et al., 2011).