Fullerene-filtre enkelt fortalt:

Enkelt fortalt:

Bioptron-lampen i kombination med fullerene udsender terapeutisk hyperpolariseret lys, som absorberes 30 % dybere og hurtigere end ved normal behandling uden et filter. Denne proces bringer kroppen i en tilstand af homeostase, dvs. at der opnås en relativ balance i kroppen.

Fulleren-filteret forkorter eksponeringstiden og hjælper med at opnå bedre resultater på kortere tid. Når det trænger ind i vores krop, forårsager det en biokemisk reaktion, der påvirker funktionen af forskellige organsystemer. Blandt andet fremskynder det:

  • smertestillende - genopretter hurtigt lindring uden bivirkninger

  • anti-inflammatorisk

  • strukturerer vand i kroppen (arrangerer vandmolekyler, som trænger ind og leder bedre)

  • stimulerer CLATRINER - proteiner i centralnervesystemet

  • (stimulerer hukommelse, koncentration og intellektuel ydeevne)

  • genopbygger immunforsvaret -

  • mobiliserer kroppen til at bekæmpe infektioner og forbedrer immuniteten

  • stimulerer og øger syntesen af kollagen og elastin

  • heling og regenerering af sår (posttraumatiske, postoperative, diabetiske, aterosklerotiske, ulcerative) UDEN ar.

Fullerne er en form for kulstof som kommer fra sten (Shungite) som kommer fra en russisk landsby kaldet Shunga. I Shungite-sten findes der “Fullerene”, som er et kulstof, der ikke findes andre steder med undtagelse af nogle få meteoriter.

P.g.a. fullerenes mange gavnlige egenskaber, og er blevet brugt til healing, gennem flere 100 år.

Bioptron har smeltet fullerene ind i deres filtre. Dette øger den healende effekt i stort omfang.

Siden shungite blev opdaget i en russisk landsby i 1885, har den tryllebundet offentligheden med sine mystiske helbredende og rensende egenskaber.

Shungite her i genne mange år fasineret videskabsfolk. Det nok vigtigste studie af dem alle blev udført i USA i begyndelsen af 1990'erne. Robert Curl og Richard Smalley fra Rice University og Harold Kroto fra University of Sussex, England, udførte en 10 år lang forskning, som resulterede i opdagelsen af en unik struktur af kulstof i shungit - fullerener. For deres opdagelse modtog de tre forskere Nobelprisen i kemi i 1996. Denne opdagelse skabte utallige muligheder for nye opfindelser inden for industri, medicin, energi, nye materialer og meget mere.

Shungite er den eneste kendte naturlige kilde til fullerener på Jorden ... med undtagelse af nogle få meteoritter.
Kort sagt opdagede forskerne, at Shungite modtager sin helbredende kraft fra et af dets elementer, fullerener, en krystallinsk form for kulstof.
Selvom forskere i dag forbliver mystificerede om, hvordan disse unikke molekyler var i stand til at danne sig, menes de at være de mest kraftige antioxidanter, der bl.a. beskytter dine celler mod påvirkningen af frie radikaler.
Fullerener er en speciel form for kulstof. Og kulstof, som vi alle ved, er fundamentet for livet på Jorden.

Herunder er en mere videnskabelig forklaring af fullerene-filtrene:

FULLERENE FILTRE 

Billede

BIOPTRON medicinsk hyperpolariseret lys - HPL (harmoniseret lys med perfekt arrangerede fotoner) er en unik revolutionerende funktion inden for lysteknologi-healing, der introducerer det ekstraordinære molekyle: Fullerene C60.

Bioptron C60 Fulleren-filter er patenteret nanoteknologi. Det er det polykromatiske filter indlejret med C60 nanopartikler. Dette filter med Bioptron Light Therapy System producerer hyperpolariseret lys.

Fullerene C60 er en tredje og hidtil uset ny allotropisk form for elementært kulstof i naturen (de to andre er grafit og diamant). Kulstof sammen med brint, nitrogen, fosfor og svovl er grundlaget for biologisk liv og en byggesten af gener, proteiner, lipider og andre vigtige biomolekyler.

I en naturlig tilstand er C60 så sjælden, at den måske kun findes på de mest skjulte steder og kun i spormængder. Det blev fundet i en meteorit i Canada, og det er konstateret, at det var ældre end solsystemet. Det antages, at det kom fra kosmiske verdener fra røde kæmpestjerner, hvor det blev syntetiseret og kastet ud i rummet. C60 findes i spormængder i et brændende lys, som aktivt kul, og i Rusland i et mineral kaldet shungit.
C60 er et molekyle sammensat af 60 carbonatomer arrangeret i en geometrisk form kaldet en trunkeret icosahedron med Fibonacci-strukturen. Det er det eneste molekyle i et enkelt element, der danner et sfærisk bur: C60 har 12 regelmæssige femkantede og 20 regelmæssige hexagonale flader. Ingen to femkanter deler en kant, hvilket kan destabilisere strukturen.
C60-farven er oprindeligt sort i naturen. Den patenterede teknologiproces med Fulleren-applikation ændrer den til den unikke BIOPTRON® Quantum Hyperlight-farve
Struktureret lys via Bioptrons patenterede polariserede lysteknologi, der skinner gennem struktureret stof af det patenterede C60 nano-partikelfilter på den menneskelige krop, har ført til en ny og spændende udvikling inden for kvantefysik og lysterapiforskning.

Historisk baggrund
Det, der startede som et astrokemiprojekt med fokus på at analysere sammensætningen af rum- og himmellegemer i universet, endte med at udløse et stort gennembrud inden for kulstofkemi med opdagelsen af en tredje og hidtil uset ny allotropisk form af elementært kulstof i naturen: den fascinerende fullerene C60 arrangeret i et mønster på 20 hexagoner og 12 femkanter med den icosahedrale symmetri (de to andre former for kulstof i naturen er grafit og diamant).

Den uventet heldige opdagelse af C60, der i 1996 blev tildelt Nobelprisen i kemi, udløste et nyt forskningsfelt, der introducerede verden til nye symmetriske nanomaterialer og åbnede således et helt nyt kapitel i nanoteknologi og nanomedicin: Undersøgelserne fik forskere og ingeniører til at tænke på flere applikationer, som C60 kunne bidrage med (f.eks. nye kræftbehandlinger, lette batterier, stærkt raketbrændstof, bare for at nævne et par eksempler).

Inspireret af de energiske helingsegenskaber i dette fullermolekyle og forståelse af livets biologi, har Zepter skabt og patenteret et Fullerene Nanophotonic filter, der er i stand til at fremstille helt ny revolutionerende BIOPTRON hyperpolariseret lysteknologi. Det nanofotoniske filter fungerer som en generator, der omdanner det eksisterende BIOPTRON lodrette, lineært polariseret lys til en opfundet form af ordnet struktureret hyperharmoniseret lys, der i høj grad påvirker vores krop. Det hyperharmoniserede strukturerede lys * interagerer med struktureret stof **, der deler de samme egenskaber ved symmetri: HPL overfører den energiske tilstand af ideel harmoni af C60 til kroppen, hvilket inducerer harmonisering og ligevægt i energisk forstyrrede biologiske strukturer; accelererende naturlige helings- og regenererende processer. Det ofte citerede ordsprog om, at ”naturen elsker symmetri” bekræfter denne idé: i naturen forekommer resonansinteraktionen, hvis to enheder besidder lignende symmetrier; den mere harmoniserede enhed (såsom HPL) vil sejre og pålægge den anden enhed (biostrukturer) sin symmetri; gendannelse af de forstyrrede symmetriegenskaber i biologiske strukturer og biomolekyler (biomolekyler absorberer energi, der er resultatet af de elektriske og magnetiske egenskaber ved hyperharmoniserede fotoner). Faktisk under påvirkning af BIOPTRON-hyperpolariseret lys stimuleres cellen til at helbrede sig selv og genvinde sin naturlige ligevægt og dens energiske egenskaber.


Billede
 

C60's ekstraordinære egenskaber stammer fra dets unikke og ret spektakulære struktur. Den er arrangeret i et mønster af 20 sekskanter og 12 femkanter, der kan krølle sig sammen og til sidst lukke sig og danne et hult bur. Fulleren er det eneste molekyle af et enkelt grundstof, der danner et sfærisk, polyedrisk bur. Det er også det mest massive og komplekse objekt, hvor man har observeret bølge-partikel-dualitet.

Quantum Hyperlight (struktureret lys) vedligeholder og genopretter de forstyrrede biologiske strukturer (struktureret stof) og bringer dem i en naturlig sund tilstand ved hjælp af biomimikkens resonansprincipper, hvor mønster søger identisk mønster. Ifølge resonansprincipperne, hvis to enheder (som Quantum Hyperlight og biostrukturer) har samme type symmetri, vil Quantum Hyperlight som konstant perfekt struktur være fremherskende og påtvinge sine energetiske egenskaber på den forstyrrede enhed - biostrukturer, og bringe den i homeostase (naturlig sund tilstand).

Siden shungit blev opdaget, har den tryllebundet offentligheden med sine mystiske helbredende og rensende egenskaber. Da dens popularitet og berømmelse voksede, tiltrak den sig opmærksomhed fra det akademiske samfund. Alle var ivrige efter at vide, hvad der var så specielt ved denne unikke sten fra det nordlige Rusland, og hvorfor den havde disse egenskaber. For første gang blev shungit beskrevet i bogen "Journey to Lakes Onega, Ladoga and Ilmen" af Nikolai Ozeretskovski, som blev udgivet i 1792. Men dengang havde stenen ikke engang et navn.

Navnet shungit, som stammer fra navnet på landsbyen Shunga, hvor stenen blev fundet, blev givet af professor Alexander Aleksandrovich Inostrantsev tilbage i 1885. Professor Inostrantsev skrev det første dybdegående videnskabelige arbejde om shungit, som senere blev bredt anerkendt over hele Europa og tiltrak sig opmærksomhed. Hans værk hed "The newest member of the group of amorphous carbons" og blev udgivet i 1877, og det blev efterfulgt af "More about shungite" i 1886. Opmærksomheden omkring shungit voksede betydeligt efter udgivelsen af disse værker, og i 1907 blev ordet "shungit" for første gang beskrevet i en ordbog, nemlig i Encyclopedic Dictionary af Brockhaus og Efron, den største ordbog i det russiske imperium. Men på det tidspunkt var der ikke nok akademisk baggrund til at levere omfattende videnskabelig forskning inden for geologi, og shungitværker blev efterladt på hylderne indtil videre.

Etableringen af det nye system for videregående uddannelse i Sovjetunionen og grundlæggelsen af Sovjetunionens Videnskabsakademi åbnede imidlertid nye muligheder for studier af shungit. I spidsen for disse studier stod naturligvis Videnskabernes Akademi i Karelen, da shungit kun findes i denne region. Forskere som Pyotr Borisov ("Karelian Shungites", 1956), V. Sokolov og Y. Kalinin ("Shungites of Karelia and ways of its comprehensive research", 1975; "Geology of shungitonous volcanogenic sedimentary formations of the Proterozoic period in Karelia", 1982; "Shungite - the new carbon material", 1984) og V. Solovov (Radio-shielding properties of composite materials based on shungite rocks and its compounds, 1990) gravede dybere ned i shungittens fysiske egenskaber, dens sammensætning, dens evner inden for elektromagnetisk beskyttelse, dens oprindelse og mulighederne for yderligere anvendelse af shungit. Disse undersøgelser var med til at skabe et billede af shungit, afkræfte nogle rygter om det, herunder dets rensende og afskærmende egenskaber, og henledte opmærksomheden på yderligere forskning, samt etablerede Kareliens Videnskabelige Akademis Geologiske Institut som et af de førende forskningscentre på området i Europa.

Med Sovjetunionens sammenbrud og globaliseringens indtog blev hele verden interesseret i at studere denne mystiske sten fra Rusland. Og det nok vigtigste studie af dem alle blev udført i USA i begyndelsen af 1990'erne. Robert Curl og Richard Smalley fra Rice University og Harold Kroto fra University of Sussex, England, udførte en 10 år lang forskning, som resulterede i opdagelsen af en unik struktur af kulstof i shungit - fullerener. For deres opdagelse modtog de tre forskere Nobelprisen i kemi i 1996. Denne opdagelse skabte utallige muligheder for nye opfindelser inden for industri, medicin, energi, nye materialer og meget mere. Og det hele startede, da de kiggede nærmere på et stykke shungit fra Karelen.

Dette banebrydende arbejde blev senere suppleret af en række videnskabelige forskere over hele verden, herunder den russiske føderation, som styrkede shungittens omdømme og beviste, at det var et pålideligt materiale til filtrering af toksiner og neutralisering af forskellige former for stråling. Til gengæld øgede det populariteten af shungit i vandfiltre og skabte en buzz omkring denne unikke sten. I dag kan vi se en voksende popularitet af shungit blandt almindelige mennesker, som ønsker at erhverve sig den til personlig beskyttelse og rensning. Den forventes at fortsætte med at vokse, efterhånden som folk lærer mere og mere om dette noget mystiske mineral gennem det omfattende videnskabelige grundlag.