KLINISK DOKUMENTERET OG CERTIFICERET TIL MEDICINSK BEHANDLING AF SPORTSSKADER

Kom hurtigt igang med din sport igen


For de fleste mennesker er det ikke et spørgsmål om, hvordan man kommer sig, men hvordan man kommer sig så hurtigt som muligt. At have en fokuseret strategi for restitution er afgørende for at kunne vende tidligt tilbage til sport. BIOPTRON® Hyperlight Therapy kontrollerer inflammationen og stimulerer den tidlige start på helingsprocessen, hvilket systematisk reducerer restitutionstiden fra skadens begyndelse.

BIOPTRON® Hyperlight Therapy fremmer sårheling og fremskynder vævsregenerering. Det forbedrer senernes trækstyrke og hjælper atleter med at forkorte helingstiden for forskellige sportsskader som f.eks:

Muskelspasmer og sammentrækninger

Forstuvninger

Forstrækninger

Kontusioner

Senebetændelse

 Overrivning af ledbånd

 Muskeloverrivning

Tennisalbue

Reducerer dine smerter

smerten under restitutionsprocessen og efterfølgende er en meget almindelig og besværlig tilstand inden for sportsmedicin.

bioptron® hyperlight therapy er et fremragende og effektivt terapeutisk værktøj til behandling af smerter og kan også være en integreret del af de behandlingsprotokoller, der anvendes i fysioterapi og genoptræning. bioptron® hyperlight therapy kan sikkert bruges som en understøttende og effektiv behandling til hjemmebrug til at kontrollere smerten og understøtte fysioterapien.

DE CELLULÆRE OG MOLEKYLÆRE PROCESSER, DER UDLØSES AF BIOPTRON® HYPERLIGHT, ER MANGFOLDIGE. 

  • Giver lindring til ømme muskler

  • Lindrer muskel- og ledsmerter

  • Optimerer muskelmetabolismen,

  • fremskynder vævsheling

  • Øger rækkevidden af aktive og passive bevægelser i leddene

  • Reducerer betændelser og hævelser

Disse mekanismer virker i synergi for at reducere inflammation og smerte, reducere restitutionstiden, forbedre vævets regenerering og øge bevægeligheden.

Bioptron hjælper dig med at nå dine mål