Bliv fri for smerter

smerter er en meget almindelig og besværlig lidelse, der forhindrer dig i at nyde et normalt liv og resulterer i millioner af tabte produktive dage.
bioptron® hyperlight therapy anses for at være et fremragende og effektivt terapeutisk værktøj til behandling af enhver smerte uden kendte bivirkninger.

bioptron® hyperlight therapy er klinisk dokumenteret og certificeret til medicinsk behandling af smerter og trænger dybt ind i vævet, fremskynder helingen, reducerer inflammation radikalt og fremmer blodcirkulationen.

BIOPTRON® Hyperlight Therapy  lindre smerter og øger leddenes bevægelighed ved at reducere inflammation og dermed reducere behovet for yderligere behandlinger og hospitalsindlæggelse.

Smerter behøver ikke at være en del af din hverdag. BIOPTRON® Hyperlight Therapy lindrer effektivt og sikkert gigt, lænde-, øvre ryg- og nakkesmerter, samt smerter fra sportsskader og andre lidelser, uden kendte bivirkninger.

Reducerer frigivelsen af inflammatoriske cytokiner

Reducerer frigivelsen af inflammatoriske cytokiner

BIOPTRON® Hyperlight reducerer produktionen af pro-inflammatoriske cytokiner, såsom TNF-α, og øger anti-inflammatoriske cytokiner, såsom TGF -β og IL-10, i det bestrålede område, hvilket lokalt reducerer inflammationen i det berørte epitel (Falus et al., 2011, Zhevago, 2006). Disse cytokiner er også involveret i processer med kronisk inflammation og forstærkning af forsvarsmekanismer. Med BIOPTRON® Hyperlight styrkes immunforsvaret, så det kan kæmpe mere effektivt mod eksterne patogener eller inflammatoriske stoffer.

Forbedring af mikrocirkulationen

Forbedring af mikrocirkulationen

BIOPTRON® Hyperlight øger blodgennemstrømningen i kapillærerne, hvilket øger ilt- og næringsstoftilførslen samt optagelsen af skadelige stoffer, der produceres af betændte celler. Denne effekt fremmer helingsprocessen og mindsker også den iskæmiske smerte, der forårsages af dårlig mikrocirkulation (Samoilova et al., 2008).

Dæmpning af smerte signaler

Dæmpning af nociceptive (smerte) signaler

BIOPTRON® Hyperlight Therapy reducerer smerte ved at stimulere produktionen af nitrogenoxid, hvilket mindsker overstimuleringen af somatiske perifere nerver og øger vasodilatationen, hvilket samtidig mindsker den iskæmiske smerte (Gaspariyan et al., 2005; Samoilova et al., 2008).

fremskynder healingsprocessen

Øger trækstyrken i det helede væv og fremskynder healingsprocessen

BIOPTRON® Hyperlight øger produktionen af endogent kollagen og elastin, hvilket giver det bløde væv den struktur og stabilitet, der er nødvendig for at genvinde dets trækstyrke. BIOPTRON® Hyperlight-terapi fremmer genoprettelsen af væv til en sund og funktionel tilstand (De Melo et al., 2016).

Medicinsk certificerede BIOPTRON® Hyperlight Therapy bruges effektivt på velrenommerede hospitaler, kiropraktikere, smerteklinikker, skønhedsklinikker , fysioterapeuter samt i private hjem verdenen over

RHEUMATOLOGI
BIOPTRON® Hyperlight Therapy kan lindre smerter og øge leddenes bevægelighed ved at reducere inflammation og dermed reducere behovet for yderligere behandlinger og hospitalsindlæggelse hos patienter med Bl.a:

Slidgigt

BIOPTRON® Hyperlight Therapy er din bedste allierede i kampen mod gigt, uden nogen bivirkninger, ved at:

  • Reducere hævelse og hæmatomer

  • Lindre inflammation forårsaget af skader, degenerative sygdomme eller autoimmune sygdomme

  • Lindre smerter og mindske deres intensitet

  • Styrke musklerne og øge omfanget af kroppens bevægelser

  • Øge gangdistance og -hastighed

  • Forbedring af søvnkvaliteten.

 

 

FYSIOTERAPI

BIOPTRON® Hyperlight Therapy lindrer dine daglige smerter og fremmer forbedringer i mobiliteten ved at:

  • Lindre muskelstramhed

  • Forbedre vævets næring og regenerering

  • Reducere hævelse

  • Fremskynde regenerative processer og sårheling.

Afhjælper bl.a.

Lændesmerter

Skulder- og nakkesmerter

Karpaltunnelsyndrom

Arvæv

Muskuloskeletale skader