Bio-infrarød mineral-lampe

BIO-infrarød-Lampen har en plade belagt med 33 mineraler som er essentielle for dit velbefindende. Den opvarmede mineralplade udsender dybt penetrerende, fjern-infrarøde varmebølger. Denne naturlige energi er identisk med den, der genereres af vores egne kroppe, og absorberes defor naturligt i vores væv.

  • Især effektiv imod: ømme muskler, gigt, bursitis, rygsmerter, tennisalbue og led smerter.

  • Eliminerer toksiner og cellulært affald.

  • Lindrer smerter i muskler, led, og blødt væv og øger blodcirkulationen, hvilket hjælper med muskelaflastning.

  • Fremmer mikrocirkulation, stofskifte, og forbedrer immunsystemet.

 

Særdeles effektivt mod:

dårlig blodcirkulation

ømme muskler

gigt

bursitis

rygsmerter

tennisalbue

ledsmerter

Også brugt mod cancer

Afslapper muskler og forbedrer smidighed:

Meget effektiv kombineret med massage

Meget effektiv mod søvnløshed.

TDP lampen har vundet guld på den internationale sundheds messe i Zagreb og sølv medaljer på Brussels Eureka World messen.  

 

Infrarød mineral lampe bruger ægte GUO GONG PLATES med 33 mineraler.

Mineral Lampen har en plade belagt med hele 33 mineraler til din krop. Den opvarmede mineralplade udsender dybt penetrerende,Fjern-infrarøde bølger. Denne naturlige energi er identisk med den, der genereres af vores egne kroppe, og absorberes naturligt i vores væv.

TDP lampen kort fortalt:

Infrarød mineral lampe også kaldet TDP lampe. Termen TDP Lampe er en forkortelse for Teding Diancibo Pu, som oversætter til "special elektromagnetisk spektrum" lampe.
Denne enestående healing er blevet brugt i Kina og andre asiatiske lande i mere end 10 år, og har opnået verdensomspændende anerkendelse indenfor smertelindringLampen udsender et infrarødt spektrum (inklusiv bølgelængde 8-14 mikron). Dette infrarøde spektrum er meget kompatibelt og absorberes let af kroppen, og trænger op til 13 cm ind i muskelvæv, ledbånd og selv ind i knoglerne.
 
Den stimulerer blodgennemstrømning, lindrer muskel- og ledstivhed, muskelspasmer, forstuvninger og muskelsmerter M.M. se venligst længere nede på siden.


TDP lampen har vundet guld på den internationale sundheds messe i Zagreb og sølv medaljer på 
Brussels Eureka World messen.  TDP lampen kan let justeres i forskellig højder og vinkler