Tre årsager til at Bioptron-lys er andre lyshealings metoder overlegent:

1. POLARISERET LYS

Øverste billede:

Ikke polariseret lys, reflekteres på et meget præcist opsat spejl, derved opnås polariseret lys d.v.s. lys som er ordnet og fokuseret. Det gør at lyset trænger langt ind i cellens kerne (mitokondrier'ne) som er cellens batterier eller kraftcenter.

Nederste billede:

Det polariserede lys bliver derefter reflekteret ud igennem de håndlavede linser, med i-smeltede mineraler som passer til cellens struktur, og derfor let når mitokondrier'ne. Når cellens har den enegi den har brug for, gør cellen sit arbejde-nemlig at vedligeholde og regenerere kroppen.

Brewsters spejl, et optisk system i flere lag, giver 95% af BIOPTRON® Light's polarisering.
BIOPTRON® Light sikrer optimal gennemtrængning af væv for at stimulere immunsystemet til hurtigere og mere effektiv healing.

 

 

 

Icon Polychromatic Light                             2. Polykromatisk lys

Lys og farver har forskellige nanometre (frekvenser), hver af disse nanometer har deres gavnlige effekter på kroppen. Nogle fjerner betændelsestilstande, nogle reducerer smerter o.s.v. De fleste andre lyshealings apparater har kun en eller to af disse nanometre. Bioptron har alle solens nanometre, undtaget noget af det infrarøde lys og UV stråler, sidstnævnte har skadelige effekter på kroppen. 

Polykromatisk lys i forskellige farver (350-3400 nm)
En bred vifte af bølgelængder fra 350 til 3400 nm, der indeholder farveområdet for bølgelængder i synligt lys plus en del af det infrarøde spektrum.
Forskellige lysbølgelængder trænger ind i huden i forskellige dybder, aktiverer cellerne, accelererer den lokale blodcirkulation og stimulerer de regenerative processer.

 3. Inkohærent lys:

Andre lyshealings apparater, såsom behandlingslasere, bruger hårdt (kohærent) lys, som kan skade vævet. Bioptron bruger blødt (inkohærent) lys, som ikke har nogle negative effekter, men lyset har samme effekt p.g.a. at det er polariseret (som nævnt ovenfor) og p.g.a. linsernes ismeltede mineraler m.m., der passer till cellens struktur og derfor kan lyset let trænge ind i cellens kerne.

Inkohærent lys:

Blødt lys med lav intensitet
Ingen kendte bivirkninger
Dynamisk gennemtrængning
Ingen risiko for beskadigelse af væv

 

Kohærent lys:

Laserlys med høj intensitet
Meget risikabelt
Kan beskadige væv
Kan have andre skadelige effekter